Élményzuhanyok és gőzkabinok

A Jacuzzi® zuhanykabin termékcsaládokat azért fejlesztettük ki, hogy még több design és a hagyományos Jacuzzi® hidromasszázs is jelen legyen otthonában.

Fritstående badekar: komfort, karakter og banebrydende design.

Termékcsaládok

Termékcsaládok

A Jacuzzi® zuhanykabin élményét teljes szabadságban kell elképzelni és megélni. Kényelem, felfrissülés, ellazulás; annyi különféle érzés ahány Jacuzzi® funkció és szolgáltatás.

Cloud

A Jacuzzi® Cloud termékcsalád egy igazi day-spa, személyre szabható wellness utazással, irányítható vízsugarakkal és két, erősre vagy finomra állítható lágy, színes fényekkel kísért masszázsélménnyel.

Ingrid Fritstående badekar

Frame

Három eltérő hőmérsékletű gőzfürdő programmal, komplett shiatsu hát hidromasszázzsal és színek zuhatagával.

Változatos kiépítési lehetőségeinek köszönhetően a Frame kollekció bármilyen helyiségbe elhelyezhető.

Fritstående badekar

Ωmega

Ez az ergonomikus vonalakkal magasba törő zuhanykabin egyszerre ragadja meg a lényeget és lesz kiválóan belakható.  Az Omega által megvalósított “szépítészet” harmonizál a kortárs lakás enteriőrrel és minden tulajdonsága megvan ahhoz , hogy új életstílussá váljon.

Ingrid Fritstående badekar

Bali

A Jacuzzi® Bali egy olyan multifunkciós zuhanykabin, melyben a színterápiának, zene rendszernek és a masszázsfúvókáknak köszönhetően kedvére relaxálhat. A gyors, átfordítható szerelhetőség érdekében szerkezete önhordó, és furatok valamint szilikon nélkül csatlakozik a falhoz.

Fritstående badekar

Jacuzzi® fürdőkádak és zuhanyzók kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Fürdőkádak és Zuhanykabinok kollekcióit tartalmazza.
Kattintson ide és fedezze fel.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien