Hidromasszázs kádak: a márka emblématikus termékei.

Az eredeti találmány, amely a Jacuzzi® világát elindította. Kiemelkedő a megbízhatóságuk, bármilyen környezetet személyessé tesznek és bárhová tökéletesen illeszkednek. A luxus és a wellness ideális ötvözete.

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Fürdőszobai kádak

Whirlpool-bade: brandets emblem.

Férőhely

Fürdőszobai kádak

Azzal, hogy hidroterápiás technológiánkat kiválóan megtervezett fürdőkádakba és zuhanykabinokba építjük be, egy valóban különleges környezetben vagyunk képesek masszázsélményt nyújtani Önnek.

Mindezt a tökéletes vízhőmérséklettel kombinálva kádjaink és zuhanykabinjaink olyan optimális élményt nyújtanak, ami csodálatos érzés lesz az Ön számára.

Sharp Extra

A Sharp Extra három nagy ülőhellyel rednelkezik, melyből egy lounge-seat. Az ideális pezsgőfürdőkád egy új fürdőszobai koncepcióhoz, mely egy nagyobb, nyitottabb tér kívánalmánalapul, amit a wellness megosztásának vágya ihletett.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

MyWay 170

Dőljön hátra és pihentesse fejét a gyengéd és kényelmes poliuretán zselés fejtámlán, és engedje, hogy a fúvókák erőteljes hidromasszázst nyújtsanak testének, így Ön kipihenten és felfrissülten távozhat.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Aura Plus Wood

Nagy méretű és mélységű két személyes kád; az Aura Plus egy igazi berendezési tárgy, amely illeszkedik a környező térbe, legyen az fürdőszoba vagy a lakás egy más helyisége. Mivel besüllyeszthető, könnyen és harmonikusan illeszkedik otthona belsőépítészetébe.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Férőhely

Küldetésünk, hogy fürdőkádjainkban és zuhanykabinjainkban az emberek kipihenhessék magukat. Az úttörő múlt és a féktelen tervezői ambíció elengedhetetlen összetevői annak, hogy olyan élményt nyújtsunk Önnek, amelyet még soha nem élt át, és amelyet nap mint nap szeretne majd magába szívni.

Sharp kollekció

A Sharp egy olyan pezsgőfürdőkád-sorozat, amelyet úgy terveztek, hogy rendkívül sokoldalúan használható legyen és a legkülönfélébb otthoni környezetbe illeszkedjen: 2 méret, 3 különböző típusú oldalpanel különböző kivitelben és a beépítési lehetőségek széles skálája biztosítja az ideális termék kiválasztását és optimális elhelyezését.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

MyWay kollekció

A MyWay 5 állítható TargetPro™ fúvókával és 3 forgó fúvókával kifejezetten a lábakra és a lábfejekre irányuló, a vérkeringést elősegítő, valamint a hátra irányuló, a teljes testet ellazító, pihentető és frissítő hidromasszázst biztosít.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Aura kollekció

Klasszikus Jacuzzi® hidromasszázs és a hátra irányuló hidromasszázs forgó mikrofúvókákkal. A túlfolyót a perem alá rejtették.

Whirlpool-bade Badekar til badeværelser

Jacuzzi® fürdőkádak és zuhanyzók kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Fürdőkádak és Zuhanykabinok kollekcióit tartalmazza.
Kattintson ide és fedezze fel.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien