Ajánlatok szállodák és szerződéses partnerek számára

A vendéglátás és a wellness nyerő kombináció ! A  Jacuzzi® presztízsének valamint a termékeink által nyújtott élvezetnek és szórakozásnak köszönhetően vendégei a szállodájában töltött idő alatt végig jobban fogják magukat érezni.

A Jacuzzi® termékeket és kezeléseket a legmagasabb wellness-érzés ihlette, és egyedülálló élményt nyújtanak vendégeinek. A Jacuzzi®-val megvalósuló partnerség a bevonzott új ügyfeleknek, a megnövekedett foglaltságnak és az elérhető prémiumdíj alkalmazásának köszönhetően garantálja vállalkozása sikerét.

Esettanulmányok

Termékeink

Wellness az ön…

Esettanulmányok

A Jacuzzi® az évek során lenyűgöző ügyféllistát épített fel az egyedi telepítésektől kezdve a komplex, sok darabos vagy több helyiséges wellness-részlegek kialakításáig. Itt nem csak azt találja meg, hogy kik bízták meg a Jacuzzi®-t wellness részlegük megoldásával, hanem esettanulmányokat is olvashat közös sikereinkről.

Ügyfeleink ajánlásai

Ügyfeleink esettanulmányai valós betekintést nyújtanak abba, hogy a Jacuzzi hogyan épült be a vállalkozásukba,  lehetővé téve számukra a növekedést és a befektetéseik jelentős megtérülését.

Termékeink

A Jacuzzi® termékek olyan wellness-megoldásokat kínálnak, melyek a luxus és a wellness elérhető legjobb élményét nyújtják vendégei számára. A teljes kereskedelmi termékcsaládot intenzív használatra tervezték, és ezek a termékek megoldásokat kínálnak mind az egyéni használatú létesítmények, mind a közösségi wellness-részlegek számára.

MEDENCÉK

A szálláshelyeknek kifejlesztett medencék tökéletes helyet biztosítanak a wellness pillanatok megosztására, a közös szórakozásra és az elme felszabadítására.

SZAUNÁK

Az exkluzív anyagok, az innovatív kivitel és a kiváló teljesítmény a professzionális felhasználók minden igényét kielégítik.

Wellness az ön…

A Jacuzzi® wellness megoldásai segíthetnek hoteljének, szállásadó helyének, üdülőparkjának vagy gyógyfürdőjének, hogy a teljeskörű felfrissülés és wellness úticéljává váljon, különleges, egyedülálló és emlékezetes élményt nyújtva vendégeinek.

Mutassa be a Wellnesst az Ön …

HOTELjében

A nagy presztízsű Jacuzzi® termékek kiváló wellness kezelései egyedülálló és élvezetes élményt nyújtanak vendégeinek,  így téve emlékezetessé a szállodai tartózkodást

SZABADIDŐ PARKjában

Olyan megoldást szabunk az Ön vállalkozására, amely még több élvezetet és emlékezetes élményt nyújt vendégei számára.

GYÓGYFÜRDŐjében

Ha gyógyfürdője Jacuzzi ®-ba fektet az nem csak a kimagasló wellness szolgáltatásokra garancia, hanem arra is, hogy egyedi és emlékezetes élményt nyújtson vendégeinek.