Swirlpool® fürdők: az idő az élet mértéke.

Hajlamosak vagyunk számolni a pillanatokat ahelyett, hogy élettapasztalataink fokozásával tennénk őket értékessé. Túl gyorsan élünk. Elárasztanak minket a dolgok ahelyett, hogy elmerülnénk bennük.

Életünket és önmagunkat is fokozhatjuk, ha lelassítunk és a jelenre reflektálunk. Miközben stresszelünk és sietünk, lemaradunk a részletek érzelmi erejéről – a jólét új és céltudatos megtapasztalásának ajándékáról.

Swirlpool® Bade: Tid er en målestok for livet.

Szabadon
álló
fürdőkádak

Swirlpool® Bade: Tid er en målestok for livet.

Back-to wall – sarokba vagy falközépre történő elhelyezéshez

Szabadon álló fürdőkádak

Kiegészíti a Swirlpool® gyengéd, puha és beburkolózó fürdőélményét, miközben az ovális forma megszünteti az időérzékelést.

ARGA®

Az időben és a vízben sokkal több a közös, mint gondolnánk – mindkettő harmóniában áramlik az ARGA® univerzumában, a forradalmi Jacuzzi® élményben, amely a személyes wellness világának újradefiniálására hivatott.

Swirlpool® Bade Badekar til badeværelset

Back-to wall – sarokba vagy falközépre történő elhelyezéshez

A külső, hangsúlyos élektől mentes peremen egy ovális üveg érintőkijelző található, mely tökletesen illeszkedik a kád formatervébe. Négyféle kivitelben kapható, hogy egyéni stílusa még személyre szabhatatóbb legyen.

ARGA® 180

A Jacuzzi® és a Whynot Design által közösen tervezett ARGA® 180 téglalap alakú, így sokoldalúan és praktikusan beépíthető bármilyen környezetbe vagy fürdőszobába. Lineáris profiljának szigorúsága kiemeli a felület kiegyensúlyozott formáit és arányait, gazdag funkciókkal rendelkező új és izgalmas terméket hozva igy létre.

Swirlpool® Bade Badekar til badeværelset

Jacuzzi® fürdőkádak és zuhanyzók kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Fürdőkádak és Zuhanykabinok kollekcióit tartalmazza.
Kattintson ide és fedezze fel.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien