A kívánt férőhelynek megfelelő méret.

A Jacuzzi® masszázsmedencék a wellness teljes választékát kínálják. A hidromasszázs javítja a közérzetet, függetlenül a testalkattól, a testmérettől és a testben meglévő feszültségektől.

A medence hidroterápiás hatásainak optimalizálása érdekében a tervezés során különös figyelmet fordítottunk a vízsugarak elhelyezésére és a medence belsejének ergonomikus kialakítására.

A Jacuzzi® masszázsmedencék innovatív modellek széles választékát kínálják több méretben, különféle elrendezéssel és kialakítással.

2-3 personer - small - Forskellige modeller af spabade

2-3 személyes – Kicsi

4-5 personer – mellemstort - Forskellige modeller af spabade

4-5 személyes – Közepes

6+ personer – stort - Forskellige modeller af spabade

6+ személyes – Nagy

2-3 személyes – Kicsi

A 2-3 személyes kül- és beltéri masszázsmedencék oda, ahol a hely korlátozottan áll rendelkezésre.

J-315™

A J-315™ egy olyan kompakt, 3 személyes masszázsmedence, mely biztosítja a hidroterápia minden előnyét és a nagyobb modellekre jellemző funkciókat.

Det kompakte J-315™-design er et spabad til 3 personer

Lodge+ S

A 2-3 felnőtt számára kialakított Lodge+ S ideális kisebb nyaralókba, vagy olyan helyekre, ahol kisebb alapterületű masszázsmedencére van szükség.

Med siddepladser til 2 eller 3 voksne er Lodge+ S

City™ Spa

A City™ Spa az otthoni wellness új dimenzióját tárja elénk, ahol a dizájn a legmodernebb technológiával keveredik, hogy teljes kénylemet és minden érzékünkre ható élményt nyútson.

City™ Spa afslører en ny dimension inden for wellness

4-5 személyes – Közepes

A 4-5 személyes változatok tökéletesek a kertbe vagy otthonra – extra térrel a társasági élethez.

J-335™

A J-335™ egy 4-5 személyes masszázsmedence, amely az ülőhelyek és a lounge- fekvőhely kombinálásával fantasztikus hidromasszázs élményt nyújt.

J-335™ er et spabad til 4-5 personer

J-355™

Átfogó hidroterápiás élményt nyújt az 5-6 személyes J-355™ masszázsmedence, amely kiválóan alkalmas privát pihenésre, közös baráti vagy családi használatra.

J-355™-spabadet til 5-6 personer leverer

Profile

A Profile nem csupán egy masszázsmedence, egy nagyszerű “wellness berendezés”, hanem egy a megszokottól eltérő kialakítású medence is. Letisztult, szögletes, mégis lágy formák jellemzik, amelyek egyszerre teszik szelíddé és lázadóvá, attól függően, hogy Ön hogyan szeretné “megtapasztalni”…

Det skiller sig ud ved sin skarpe, firkantede

6+ személyes – Nagy

A 6+ személyre tervezett masszázsmedencék nagyobb méretei fokozzák a hidroterápia élvezetét és javítják a medence élvezeti értékét.

J-495™

A J-400™ termékcsalád legnagyobb masszázsmedencéje, a J-495™ egy 8 személyes Jacuzzi ®, mely igazán egyedi és luxus élményt nyújt.

Det største spabad i J-400™-serien, J-495™

J-375™

A teljes wellness élményt nyújtani képes J-375™ négyzet alakú medence kialakítással rendelkezik, és bármely bel- vagy kültéri környezetnek azonnal a központi elemévé válik.

J-375™ har et firkantet design, som danner rammen

Virtus

A közösségi élménynek szentelt új medence tökéletes hely a wellness pillanatainak megosztására, a közös szórakozásra és az elme felszabadítására. A medence formáját a spirál alakú Nautilus tengeri kagyló ihlette, s olyan mintha a víz formázta volna..

Forskellige modeller af spabade

Jacuzzi® masszázsmedence termékválaszték

Ez a rész a Jacuzzi® masszázsmedence kínálatát mutatja be.
Kattintson ide és fedezze fel.

Jacuzzi® Spabad-serien