Kiváló minőségű masszázsmedencék bel- és kültéri használatra.

Kertben, teraszon vagy a tágas nappaliban. Fontos, hogy ismerje a rendelkezésére álló helyet, mivel ez döntő lesz annak meghatározásában, hogy melyik medencetípust építheti be.

Természetesen a felhasználás jellege is befolyásolja majd döntését: ha szívesen tölti az időt barátaival, fontos, hogy a kültéri masszázsmedence elegendő ülőhelyet kínáljon ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek benne.

A Jacuzzi® masszázsmedencék különböző méretekben, színekben és kivitelben kaphatók. Válasszon, és élvezze saját Jacuzzi®-ját.

Kapacitet Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

Férőhelyek

Udendørs-installationer Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

Elhelyezés

Férőhelyek

A Jacuzzi® masszázsmedencék a wellness teljes választékát kínálják. A hidromasszázs javítja a közérzetet, függetlenül a testalkattól, a testmérettől és a testben meglévő feszültségektől.

A medence hidroterápiás hatásainak optimalizálása érdekében a tervezés során különös figyelmet fordítottunk a fúvókák elhelyezésére és a medence belsejének ergonomikus kialakítására.

A Jacuzzi® masszázsmedencék innovatív modellek széles választékát kínálják több méretben, különféle elrendezéssel és kialakítással.

2 -3 személy

A 2-3 személyes változatok olyan bel- és kültéri elhelyezéshez készültek, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.

Sektionen 2-3 personer er spabade til indendørs- og

4 -5 személy

A 4-5 személyes változatok tökéletesek a kertbe vagy otthonra – extra térrel a társasági élethez.

Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.

6+ személy

A 6+ személyre tervezett masszázsmedencék nagyobb méretei fokozzák a hidroterápia élvezetét és javítják a medence élvezeti értékét.

De større mål på spabadene til 6+ personer

Elhelyezés

A Jacuzzi® kültéri masszázsmedencéket úgy tervezték, hogy javítsák életmminőségét és kellemesebben teljen az önmagára szánt ideje.

A Jacuzzi® kültéri pezsgőmednecék jelentik az együtt töltött wellness percek legteljesebb és legsokoldalúbb szintézisét.

Minden Jacuzzi® masszázsmedencét úgy fejlesztettünk, hogy a kiváló hidroterápiának és szabadalmaztatott vízsugaras technológiának köszönhetően valóban egyedülálló masszázsélményt biztosítson.

J-400™ – Jacuzzi® masszázsmedencék közepes és nagyméretű terekbe

Ideális beltéri vagy kerti telepítéshez – a J-400™ -as termékcsalád minden egyes medencéje továbbfejlesztett hidromasszázzsal kényezteti Önt, ellazulást biztosítva az egész testének.

J-400™ - Spabade fra mellemstore og store

J-300™ – a frissen újratervezett Jacuzzi® masszázsmedence család

Jelentős újítások és fejlesztések a J-300™ kollekcióban. A termékcsalád modernebb és funkcionálisabb dizájnnal és új fúvókákkal büszkélkedhet, így fokozva és javítva a hidromasszázs élményét.

J-300™ – den nyudviklede spabadserie fra Jacuzzi®

Virtus kollekció – a közösség élménynek szentelt medence

A közösségi élménynek szentelt új medence tökéletes hely a wellness pillanatainak megosztására, a közös szórakozásra és az elme felszabadítására. A medence formáját a spirál alakú Nautilus tengeri kagyló ihlette, s olyan mintha a víz formázta volna.

Virtus-serien, dedikeret til hotelbranchen

Találja meg a tökéletes Masszázsmedencéket

Nehezen tudja eldönteni, hogy melyik Jacuzzi® Masszázsmedencék a megfelelőek az Ön számára?

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és mi perceken belül segítünk kiválasztani a Masszázsmedencéket.

Jacuzzi® Spabad-serien  Spabade i høj kvalitet til indendørs og udendørs brug.