Hidromasszázs, Swirlpool® – vízsugár nélküli élményt nyújtó valamint szabadon álló kádak a fürdőszobába.

Amikor egy termékcsaládot a legmagasabb szintű wellness-érzés inspirál, valódi és egyedi élmények gyűjteménye születik: nagyon személyes élmények, amelyeket az ember a bőrén érez; élmények, amelyekben elmerülhet, hogy visszanyerje az önmagával való törődés örömét.

Swirlpool® Bade

Swirlpool®
kádak

Whirlpool-bade

Hidromasszázs
termékcsalád

Fritstående badekar

Szabadon álló fürdőkádak

Fritstående badekar

Zuhanykabinok és élményzuhanyok

Swirlpool® fürdők

Az idő az élet mértékegysége.Hajlamosak vagyunk számolni a pillanatokat ahelyett, hogy élettapasztalataink bővítésével tennénk őket értékessé.

Túl gyorsan élünk. Elárasztanak minket a dolgok ahelyett, hogy elmerülnénk bennük.

Életünket és önmagunkat is jobbá tehetjük, ha lelassítunk és a jelenre reflektálunk. Miközben stresszelünk és sietünk, lemaradunk a részletek érzelmi erejéről – a wellbeing – jólét új és céltudatos megtapasztalásáról.

ARGA®

Az időben és a vízben sokkal több a közös, mint gondolnánk – mindkettő harmóniában áramlik az ARGA® univerzumában, a forradalmi Jacuzzi® élményben, amely a személyes wellness világának újradefiniálására hivatott.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

ARGA® 180

A Jacuzzi® és a Whynot Design által közösen tervezett ARGA® 180 téglalap alakú, így sokoldalúan és praktikusan beépíthető bármilyen környezetbe vagy fürdőszobába. Lineáris profiljának szigorúsága kiemeli a felület kiegyensúlyozott formáit és arányait, gazdag funkciókkal rendelkező új és izgalmas terméket hozva igy létre.

Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Hidromasszázs kollekció

A hidromasszázs kádak a márka emblematikus elemei.

Ez az eredeti találmány, mely a Jacuzzi® világát elindította. Kiemelkedően megbízhatók, bármilyen környezetet személyessé tesznek és bárhová tökéletesen illeszkednek.

A Jacuzzi® hidromasszázs a luxus és a wellness ideális ötvözete.

Sharp pezsgőfürdők

A Sharp egy olyan pezsgőfürdőkád-sorozat, amelyet úgy terveztek, hogy rendkívül sokoldalúan használható legyen és a legkülönfélébb otthoni környezetbe illeszkedjen: 2 méret, 3 különböző típusú panel különböző kivitelben és a beépítési lehetőségek széles skálája biztosítja az ideális termék kiválasztását és optimális elhelyezését.

Sharp Whirlpool-bade

MyWay pezsgőfürdők

A MyWay 5 állítható TargetPro™ fúvókával és 3 forgó fúvókával kifejezetten a lábakra és a lábfejekre irányuló, a vérkeringést elősegítő, valamint a hátra irányuló, a teljes testet ellazító, pihentető és frissítő hidromasszázst biztosít.

MyWay Whirlpool-bade

Skylounge®

A kifejezetten kisebb terekbe tervezett Skylounge® akár négy személy befogadására is alkalmas.

Lágy forma jellemzi, emelt peremmel és kényelmes fejtámlákkal kiegészítve míg a megemelt padló két ülés mélységet kínál. PowerPro® fúvókákkal szereltük, melyek a test különböző részeit célozzák meg.

Skylounge® Whirlpool - bade

Szabadon álló fürdőkádak

Kollekciónkban minden fürdőszobastílushoz találhatók modellek, ezzel biztosítva, hogy Ön az elérni kívánt hatást teremtse meg fürdőszobájában.

Ingrid

A helyiség közepén elhelyezett kád időtálló, látszó illesztések nélküli kialakítása kifinomult hangulatot kölcsönöz fürdőszobájának. Két különböző méretben, fényes és szatén kivitelben kapható.

Ingrid - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Persea

Az avokádó ihlette az aszimmetrikus ovális kialakítás nevét és íves formáját, mely két ülőhellyel rendelkezik, hogy úgy élvezhesse a fürdőt egy jó könyvvel, akárcsak egy karosszékben. Két különböző méretben, fényes és szatén kivitelben kapható.

Persea - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Chic

Ovális, szabadon álló kád, kis helyiségek modern berendezéséhez. Két különböző méretben kapható.

Chic  - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Zuhanykabinok és élményzuhanyok

A Jacuzzi® zuhanykabin termékcsaládokat azért fejlesztettük ki, hogy még több design és a hagyományos Jacuzzi® hidromasszázs is jelen legyen otthonában.

Cloud

A Jacuzzi® Cloud termékcsalád egy igazi day-spa, személyre szabható wellness utazással, irányítható vízsugarakkal és két, erősre vagy finomra állítható lágy, színes fényekkel kísért masszázsélménnyel.

Ingrid - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Frame

A Frame 360 fokos kényeztető élménnyel ölel körbe. Három eltérő hőmérsékletű gőzfürdő programmal, komplett shiatsu hát hidromasszázzsal és színek zuhatagával. Változatos kiépítési lehetőségeinek köszönhetően a Frame kollekció bármilyen helyiségbe elhelyezhető.

Persea - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

XYZ®+

Az XYZ+®-vel egy egyedülálló zuhanyt választhatsz és felfedezheted a wellness pontos koordinátáit. Design és minőség, stílus és elegancia, anyagminőség, tiszta és lényegre törő, vonalak, minimalista formák és funkciók; mindez végre együtt, hogy életet adjanak a legváltozatosabb Jacuzzi® zuhany programnak.

Chic  - Hjørnebadekar, rektangulære indbyggede badekar

Jacuzzi® fürdőkádak és zuhanyzók kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Fürdőkádak és Zuhanykabinok kollekcióit tartalmazza
Kattintson ide és fedezze fel.

Jacuzzi® Bad et Bruser-serien