Egy szauna, egy élményzuhany és egy hammam egyetlen térben.

A luxus szaunák, gőzkabinok és élményzuhanyok kollekcióját úgy terveztük, hogy a felhasználó a mentális és fizikai jólét elmélyült állapotát élhesse át, kiszakadva a rohanó mindennapokból, és megtapasztalva a fokozott kikapcsolódás és felfrissülés új világát, hogy felkészülten várja a következő napot.

En sauna, en sansebruser og et tyrkisk bad på samme sted.

Sasha

En sauna, en sansebruser og et tyrkisk bad på samme sted.

Sasha Mi

Sasha

Három modul és tíz lehetséges kombináció: szauna + hammam + élményzuhany, mindössze 8 m2-be zárva. Ideális méret különböző nagyságú helyiségekhez, tökéletes megoldás egy exkluzív wellnessközpont vagy rangos szállodák és edzőtermek szabadidős létesítményeihez; de tökéletes akár egy elegáns otthon kikapcsolódást biztosító helyiségeihez is.

Hammam

Az anyagok – Corian és üveg -gondos megválasztásának köszönhetően a Sasha többi moduljához tökéletesen illeszkedő design.

Tyrkisk bad

Élményzuhany

Az elektronikus érintőképernyős vezérlőpanelnek köszönhetően egy ujjmozdulattal kiválaszthatók és elindíthatók az élményzuhany kényeztető programjai.

Brusebad

A tömörfa természetes melegsége

A tömörfa természetes melegsége a szauna és a díszítő keret esetében. A legértékesebb fafajta más értékes anyagokkal, mint például acéllal, edzett üveggel és HPL-táblákkal kombinálva jelenik meg.

Naturlig varme fra massivt træ

Sasha Mi

Igazi otthoni wellness központ mindössze 3 négyzetméteren.

A Sasha-Mi egy szaunából és egy hammam+élményzuhanyból álló kétmodulos egység; egy fából, edzett üvegből és acélból készült értékes kincsesdoboz, ami ideális a városi környezetbe.

Hammam (gőzfürdő) és élményzuhany.

A gőzfelhő mélyen megtisztítja a testet és a wellness kezelést az élményzuhany zárja le.

Tyrkisk bad & Sanselig brusebad

Szauna

A belső tér teljes egészében természetes, hűvös tapintású tömör fából készült, a falak HPL-ből készültek.

Sauna

Jacuzzi® szaunák és gőzkabinok kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Saunas & Steam Showers kollekciót tartalmazza.
Kattintson ide és fedezze fel.

Sauna et Dampbad-serien fra Jacuzzi®