Egy szauna, egy élményzuhany és egy hammam egyetlen térben.

A luxus szaunák, gőzkabinok és élményzuhanyok kollekcióját úgy terveztük, hogy a felhasználó a mentális és fizikai jólét elmélyült állapotát élhesse át, kiszakadva a rohanó mindennapokból, és megtapasztalva a fokozott kikapcsolódás és felfrissülés új világát, hogy felkészülten várja a következő napot.

Sasha

Három modul és tíz lehetséges kombináció: szauna + hammam + élményzuhany, mindössze 8 m2-be zárva. Ideális méret különböző nagyságú helyiségekhez, tökéletes megoldás egy exkluzív wellnessközpont vagy rangos szállodák és edzőtermek szabadidős létesítményeihez; de tökéletes akár egy elegáns otthon kikapcsolódást biztosító helyiségeihez is.

Hammam

Az anyagok – Corian és üveg -gondos megválasztásának köszönhetően a Sasha többi moduljához tökéletesen illeszkedő design.

Tyrkisk bad

Élményzuhany

Az elektronikus érintőképernyős vezérlőpanelnek köszönhetően egy ujjmozdulattal kiválaszthatók és elindíthatók az élményzuhany kényeztető programjai.

Brusebad

A tömörfa természetes melegsége

A tömörfa természetes melegsége a szauna és a díszítő keret esetében. A legértékesebb fafajta más értékes anyagokkal, mint például acéllal, edzett üveggel és HPL-táblákkal kombinálva jelenik meg.

Naturlig varme fra massivt træ

Sasha Mi

Igazi otthoni wellness központ mindössze 3 négyzetméteren.

A Sasha-Mi egy szaunából és egy hammam+élményzuhanyból álló kétmodulos egység; egy fából, edzett üvegből és acélból készült értékes kincsesdoboz, ami ideális a városi környezetbe.

Hammam (gőzfürdő) és élményzuhany.

A gőzfelhő mélyen megtisztítja a testet és a wellness kezelést az élményzuhany zárja le.

Tyrkisk bad & Sanselig brusebad

Szauna

A belső tér teljes egészében természetes, hűvös tapintású tömör fából készült, a falak HPL-ből készültek.

Sauna

Jacuzzi® szaunák és gőzkabinok kollekciója

Ez a rész a Jacuzzi® Saunas & Steam Showers kollekciót tartalmazza.
Kattintson ide és fedezze fel.

Sauna et Dampbad-serien fra Jacuzzi®